In december gaan we natuurlijk niet moeilijk doen over de lijn. Lekker los met boter, room en natuurlijk chocola. Met deze chocoladecake doe je de echte chocaholics zeker een plezier. Er zit een vleugje sinaasappel door de biscuit en ook door de mousse waarvan je de mooie tussenlaagjes maakt. Heerlijk bij koffie of thee maar ook een mooie uitsmijter van je Kerstdiner met een glaasje Grand Marnier ernaast.
Benodigdheden uit onze webshop:
- 90 gram poedersuiker;
- 40 gram bloem;
- 40 gram cacaopoeder;
- 1 theelepel bakpoeder;
- 2 theelepels sinaasappel aroma (Cook);
- 250 gram Callebaut Chocolade Callets Extra Puur;
- Brand New Cake Cacaoboter spray velvet puur;
- Dobla chocolade hulstblad;
- PME chocoladekrullen puur;
- Bakpapier;
- Spuitzak;
- Gekarteld spuitmondje;
- Bakplaat.
Overige benodigdheden:
- 6 eieren;
- 75 gram ongezouten roomboter;
- 400 milliliter slagroom;
- Rasp van 1 sinaasappel;
- Eventueel: 1 eetlepel sinaasappelsap om te besprenkelen.