Wauw, wat ziet dit gingerbread huisje er gaaf uit! We krijgen spontaan zin in de winter en alle feestdagen. Het is wel even een werkje om dit schattige peperkoekhuisje te maken, maar het resultaat mag er zeker zijn. Doordat het huisje zoveel gezelligheid uitstraalt, is het super leuk om de lekkernij als een soort pronkstuk op een tafel, kast of dressoir te zetten.
Ben je benieuwd naar ons gingerbread huisje recept? Lees dan snel verder en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram bruine basterdsuiker;
- 2 eetlepels kaneel;
- 800 gram patentbloem;
- 1 theelepel zout;
- 500 gram Brand New Cake Royal Icing-mix;
- Uitstekerset koekjeshuis 3D;
- Boompje/hertje uitstekers;
- Bakpapier;
- Uitrol-latjes;
- Deegroller;
- 2 spuitzakken;
- Spuitmondje glad #2;
- Spuitmondje open ster #18;
- 2 Brand New Cake Elastieken Spuitzak Binders;
- Plasticfolie.
Overige benodigdheden:
- 360 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 250 gram suikerstroop;
- 2 eetlepels gemberpoeder;
- 2 eieren, maat M;
- 60 milliliter water.