Brand New Cake Ganache Choco Puur 260g - Kant-en-klaar
Heerlijke pure chocolade ganache van het merk Brand New Cake. De ganache heeft vele toepassingen, het is te gebruiken als dip of topping op (cup)cakes, dripcakes of donuts. Maar ook geschikt als vulling in een taart. Tevens te gebruiken als topping in shortbread, als decoratie en smaakstof in ijscoupes, als vulling voor bonbons of als smaakstof in bavaroise.
Hoe te gebruiken
- De ganache in de magnetron of au bain-marie laten laten smelten.
- Vervolgens de gesmolten ganache verwerken in of bij een product naar wens.
- Laat de ganache opstijven in de koeling of diepvries.
Brand New Cake Ganache Hazelnoot gebruiken voor truffels (zacht)
De ganache laten smelten zoals hierboven beschreven. Vervolgens de massa in een daardoor bestemde vorm gieten en op laten stijven in de koeling.
Een botercrème of zachte bonbon/taartvulling maken met de Ganache
Doe 150 gram roomboter (op kamertemperatuur) en een bakje ganache (260 gram) in de keukenmachine en klop deze met de vlinderhaak in vijf minuten luchtig. Je kunt nu nog was chocoladekleurstof naar wens toevoegen.
Wat is het verschil tussen de Fudge Dip en de Ganache van Brand New Cake?
De ganache heeft een wat sterkere chocosmaak en is harder dan de fudge. De fudge is wat zoeter maar wel fijner van structuur en zachter.
Ingrediënten
Plantaardig vet (palm SG & shea), raapzaad olie, suiker, cacaopoeder 14%, magere melkpoeder, emulgator: E322, aroma: vanilline.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 2.450 kJ, 580 kcal
Vetten 42,0 g
waarvan verzadigd 18,0 g
Koolhydraten 43,0 g
waarvan suikers 42,0 g
Eiwitten 6,5 g
Zout <0,13 g
Specificaties
- Inhoud: 260 gram
- Smaak: pure chocolade
- Verpakking: plastic bakje met deksel