Esterházy torta is een Hongaarse cake genoemd naar een prins. Deze cake is erg luchtig en gevuld met een heerlijke romige crème-vulling. Het motief van de taart is die van een spinnenweb, daarom kun je deze taart ook heel goed voor Halloween bakken.
Ben je benieuwd naar hoe je deze lekkere taart kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 150 gram amandelmeel;
- 50 gram patentbloem;
- 220 gram kristalsuiker;
- 150 gram Brand New Cake Botercrème-mix;
- Amandelschaafsel;
- 70 gram Brand New Cake Fondant Glazuur Wit;
- 100 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- Bakpapier;
- Spuitzak.
Overige benodigdheden:
- 30 gram Koopmans custard;
- 500 milliliter volle melk;
- 250 gram ongezouten roomboter;
- 8 eiwitten, maat M;
- 150 milliliter water;
- Aardbeien.