Gebak mag tijdens een verjaardag natuurlijk niet ontbreken en er is niets lekkerder dan een zelfgemaakte taart. Dit keer hebben wij een heerlijke meringue schuimtaart met caramel gemaakt. Het resultaat is een heerlijke, zoete taart die perfect is voor de echte zoetekauw.
Dit gebak kun je prima serveren bij een kopje koffie of thee, maar smaakt ook heerlijk als dessert. Lees snel verder voor ons meringue taart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Kwart theelepel wijnsteenpoeder;
- 100 gram fijne kristalsuiker;
- Halve theelepel vanille-extract;
- Kwart theelepel maïzena;
- 40 gram Molen de Hoop Pecannoten;
- Halve theelepel suikerbakkerspoeder;
- 400 gram Caramel Zeezout;
- 500 milliliter slagroom;
- 16 gram Brand New Cake Vanillesuiker;
- 2 zakjes Klop-Fix;
- 2 spuitzakken;
- Bakpapier;
- Bakplaat.
Overige benodigdheden:
- 2 eiwitten, maat L op kamertemperatuur;
- Halve theelepel natuurazijn.