• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Ferrero Rocher taart recept

Mmm, wat ziet deze taart er heerlijk uit! De taart bestaat niet alleen uit Ferrero Rocher, maar ook uit Nutella. En die combinatie is echt verrukkelijk. Serveer de taart bijvoorbeeld eens op een verjaardag, succes gegarandeerd! Wil je deze Ferrero Rocher taart zelf eens maken? Lees dan snel verder voor het recept! 

± 2 uur bereidingstijd ± 1.5 uur wachttijd 10 personen

Mmm, wat ziet deze taart er heerlijk uit! De taart bestaat niet alleen uit Ferrero Rocher, maar ook uit Nutella. En die combinatie is echt verrukkelijk. Serveer de taart bijvoorbeeld eens op een verjaardag, succes gegarandeerd! Wil je deze Ferrero Rocher taart zelf eens maken? Lees dan snel verder voor het recept! 

Benodigdheden uit onze webshop:

  • 120 gram Brand New Cake Chocolade Biscuit-mix;
  • Molen de Hoop Hazelnoot fijn gehakt;
  • Scheutje vanille-extract;
  • 450 gram Brand New Cake Suikerbakkerspoeder;
  • 200 gram Callebaut Chocolade Callets Melk;
  • Taartkarton;
  • Taartpan 15 centimeter;
  • Bakspray;
  • Taartzaag;
  • 3 spuitzakken;
  • Spuitmondje;
  • Paletmes.

    Overige benodigdheden:

  • 2 eieren, maat L;
  • 45 milliliter water;
  • 450 gram ongezouten roomboter;
  • 200 gram Nutella;
  • Beetje melk;
  • 1 doosje Ferrero Rocher (16 stuks).

Boodschappenlijstje

Alle benodigdheden voor dit recept. Een artikel niet nodig? Vul dan 0 in.
BrandNewCake Chocolade Biscuit-mix 500g
€ 4,99
+
Molen de Hoop Hazelnoot gehakt fijn 250gr
€ 7,59
+
BrandNewCake geconcentreerde aroma Vanille 30ml
€ 4,59
+
BrandNewCake Suikerbakkerspoeder 800g
€ 6,19
+
Callebaut Chocolade Callets Melk (823) 1kg
€ 19,49
+
Taartkarton Fuchsia/Zwart Ø24cm per stuk
€ 0,90
+
  • 1 x € 0,90
    Totaal: € 0,90
  • 10 x € 0,81
    Totaal: € 8,11
    9% korting
  • 25 x € 0,76
    Totaal: € 19,06
    15% korting
  • 50 x € 0,71
    Totaal: € 35,70
    20% korting
  • 100 x € 0,63
    Totaal: € 62,92
    30% korting
Taartpan PME rond Ø15 x 10cm
€ 10,68
+
BrandNewCake Bakspray 250ml
€ 4,69
+
BrandNewCake Taartzaag / Kapselzaag Dubbel 32cm
€ 7,49
+
BrandNewCake Wegwerp Spuitzak 40cm Groen 20 stuks
€ 3,99

Ontvang een e-mail zodra dit product weer leverbaar is.

Tijdelijk niet leverbaar
BrandNewCake Spuitmondje Bloem #2D
€ 1,98
+
BrandNewCake Paletmes / Glaceermes 20cm
€ 7,49
+

Recept

Het maken van het biscuit:

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht).
  2. Doe de biscuit-mix samen met de eieren en het water in een kom.
  3. Mix de ingrediënten 7 minuten op de hoogste stand.
  4. Mix daarna nog 2 minuten op de laagste stand tot een luchtig beslag.
  5. Spray de taartpan in met de bakspray.
  6. Vul de taartpan met het beslag.
  7. Bak het biscuit in ongeveer 25 minuten gaar.
    Tip! Prik met een satéprikker in het biscuit. Als de prikker er droog uitkomt, is het biscuit gaar.
  8. Stort het biscuit gelijk na het bakken op een rooster.
  9. Laat het biscuit volledig afkoelen.

Het opbouwen van de taart:

  1. Zaag het biscuit in 3 gelijke delen.
  2. Snijd 8 Ferrero Rocher bolletjes in stukjes en leg deze apart.
  3. Doe de boter met een klein scheutje vanille-extract in een kom.
  4. Klop de boter op, totdat de boter wit van kleur is.
  5. Doe de Nutella bij de boter in en mix dit goed door elkaar heen.
  6. Voeg de helft van de gezeefde poedersuiker aan de boter toe.
  7. Mix dit goed door elkaar heen en voeg dan de rest van de poedersuiker toe.
    Tip! Is de crème te dik? Voeg dan een scheutje melk toe.
  8. Doe de helft van de crème in een spuitzak.
  9. Leg de onderste laag biscuit op het taartkarton.
  10. Spuit de bovenkant van het biscuit op met de crème.
  11. Verdeel wat gesneden Ferrero Rocher op de bovenkant van de taart.
  12. Leg de tweede laag erop en spuit hier weer crème op.
  13. Verdeel weer wat stukjes Ferrero Rocher op de crème.
  14. Leg de derde laag (laatste laag) biscuit erbovenop.
  15. Spuit rondom de taart ook crème en smeer dit strak af met een paletmes.
  16. Zet de taart een half uur in de koeling.

Het afwerken van de Ferrero Rocher taart:

  1. Bevestig het spuitmondje aan de spuitzak en knip het uiteinde af.
  2. Doe de overige crème in de spuitzak.
  3. Pak de chocolade callets en vul er een spuitzakje mee.
  4. Leg het zakje even in de magnetron en verwarm het steeds met een paar seconden tot het vloeibaar genoeg is.
    Tip! Kneed het bij elke tussenpauze goed door, zodat er geen harde stukjes meer in zitten.
  5. Knip een klein puntje van de zak af en drip ermee rondom de taart.
  6. Vul ook de bovenkant op met een laagje chocolade en maak het glad met een paletmes.
  7. Zet de taart een half uurtje in de koeling.
  8. Doe de nootjes rondom de onderkant van de taart en druk deze voorzichtig aan.
  9. Pak de spuitzak met crème en maak toeven bovenop de taart.
  10. Zet op elke toef een Ferrero Rocher.
Heb je dit recept klaargemaakt? We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Handige informatie

Deel jouw Ferrero Rocher taart met ons!

Heb jij ook met dit recept een lekkere Ferrero Rocher taart gemaakt? Dan vinden wij het heel leuk om te zien hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Tag ons met @baktotaal in de story, zodat wij jouw foto kunnen zien én delen met onze volgers!

Flag of Germany