Mmm, wat ziet deze chocoladetaart met frambozen er lekker uit en dat is die ook! Met deze taart maak je iedere chocoladeliefhebber blij, want de taart bestaat zowel van binnen als buiten uit chocolade. De chocolade hebben we gecombineerd met frambozen, wat zorgt voor een verrukkelijke smaak sensatie. Je kunt deze taart serveren op verjaardag met kopje koffie of thee, maar wij vinden het ook een heerlijk dessert. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze taart kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
enodigdheden uit onze webshop:
- 280 gram suiker;
- 30 gram bloem;
- 75 gram amandelmeel;
- 75 gram poedersuiker;
- 100 milliliter slagroom, gezoet;
- 2,8 gram gelatineblaadjes;
- 450 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 25 gram glucose;
- 50 gram cacaopoeder;
- 8 gram gelatinepoeder;
- 23 gram amandelen;
- 35 gram Callebaut Chocolade Callets Melk, gesmolten;
- Taartkarton;
- Springvorm Ø26 centimeter;
- Bakring Ø26 centimeter;
- Bakpapier;
- Paletmes.
Overige benodigdheden:
- 150 gram eiwit;
- 100 gram frambozenpuree;
- 780 gram diepvriesframbozen;
- 1 liter slagroom, ongezoet;
- 120 gram eidooier;
- 190 milliliter water;
- 70 gram chocolade koekjes.