Hoe kun je de abrikozenvlaai het beste bewaren?
Blijven er wat vlaaipunten over? Dan is het natuurlijk fijn om te weten hoe je deze het beste kunt bewaren. Bewaar de vlaai in een taartdoos en zet de doos afgesloten in de koelkast. Als je dat doet, kun je de taart tot wel 3 dagen bewaren. Krijg jij de vlaai niet binnen 3 dagen op? Dan kun je ervoor kiezen om de vlaai in te vriezen. In de vriezer blijft het gebak maar liefst 3 maanden goed.
Bekijk ook eens onze andere vlaai recepten!
Viel deze abrikozenvlaai goed bij jou en jouw gasten in de smaak en ben je benieuwd wat voor een soort vlaaien je nog meer kunt maken? Bekijk dan eens onze blog, want daar hebben we nog een aantal vlaai recepten verzameld. Bekijk dit recept voor een aardbeienvlaai maar eens! Ook deze zoete rijstevlaai en deze verrukkelijke linzenvlaai doen het altijd erg goed bij een kopje koffie of thee. Bekijk al onze vlaai recepten hier!
Laat jouw zelfgemaakte abrikozenvlaai aan ons zien!
Heb jij met dit recept een abrikozenvlaai gemaakt? Dan zijn wij erg benieuwd naar hoe de vlaai is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door een foto van het gebak te delen in jouw Instagram Stories en ons te taggen met @baktotaal. Dan kunnen we jouw bakcreatie trouwens niet alleen zien, maar ook delen op ons eigen account. En dat vinden wij heel erg leuk om te doen!