Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw gasten verrassen met een lekkere taart? Maak dan eens met ons recept een verrukkelijke vlaai. Uiteraard kun je een vlaai bij de bakker of in de supermarkt halen, maar een zelfgemaakte variant is veel lekkerder. Bovendien is het niet eens zo moeilijk om zelf dit gebak te maken, dus redenen genoeg om dat eens te doen. Wij hebben ervoor gekozen om de vlaai te vullen met banketbakkersroom en kersen. Uiteraard kun je met de vulling lekker variëren en zodoende het gebak helemaal naar jouw wens maken. Lees snel verder voor ons vlaai recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 500 gram Molen de Hoop Vlaaiendeegmix;
- 100 gram Brand New Cake Banketbakkersroom-mix;
- 500 gram Molen de Hoop Vlaai en Taartfruit Kersen;
- 14 gram Dr. Oetker gist;
- Patisse Vlaairuitenroller kunststof 10cm;
- Vlaaipan/Quichepan Losse Bodem Blauwstaal 26cm;
- Brand New Cake Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 150 milliliter koud water;
- 250 milliliter water;
- 1 losgeklopt ei, maat M.