Hoe kun je de appelkruimelvlaai het beste bewaren?
Blijft er wat van de appelkruimelvlaai over of komt het qua planning beter uit om het gebak alvast van tevoren te bakken? Dan vind je het vast fijn om te lezen dat je de taart prima een aantal dagen kunt bewaren. Voordat je de taart verpakt, is het belangrijk dat de vlaai volledig is afgekoeld. Zet het gebak daarna in een taartdoos in de koelkast. Zodoende kun je het gebak 3 dagen bewaren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de taart in te vriezen. In de vriezer blijft de vlaai tot 3 maanden goed.
Bekijk ook eens onze andere taart en gebak recepten!
Heb jij na het bakken van deze appelkruimelvlaai de smaak helemaal te pakken? Dan is het zeker de moeite waard om eens onze andere taart- en gebak recepten te bekijken.Op onze blog hebben we ruim 450 recepten verzameld waarmee je de lekkerste taarten en andere gebakjes kunt maken. Zo vind je er allerlei lekkere cheesecake recepten en recepten voor slagroomtaarten. Daarnaast vind je er ook een recept voor een monchou slof en een recept voor een hazelnoot schuimtaart. Deze recepten zijn makkelijk te volgen en stuk voor stuk het proberen waard. Bekijk al onze taart & gebak recepten hier!
Laat aan ons jouw zelfgemaakte appelkruimelvlaai zien!
Ga je zelf met dit recept een appelkruimelvlaai maken? Deel ’t resultaat dan met ons op Instagram! Wij zijn namelijk erg benieuwd naar hoe de vlaai is geworden. Maak een foto van het gebak en plaats deze in je Insta Story. Tag ons met @baktotaal in de story, want dan kunnen we jouw foto niet alleen zien maar ook delen met onze volgers en dat vinden wij heel leuk om te doen.