Hoe kun je de aardbeiflappen het beste bewaren?
Met dit aardbeiflappen recept kun je 10 flappen maken, komen de lekkernijen niet allemaal in 1 keer op? Dan vind je het vast fijn om te weten dat je hapjes heel goed kunt bewaren! Vul de flappen bladerdeeg na het bakken en afkoelen niet met room en aardbeien, maar verpak ze in aluminiumfolie. Bewaar de flappen zodoende 1 a 2 dagen buiten de koelkast.
Bekijk ook eens onze andere recepten met bladerdeeg!
Ben jij na het maken van deze aardbeiflappen helemaal fan geworden van recepten met bladerdeeg? Dan vind je het vast fijn om te lezen dat wij naast deze flappen nog een heleboel andere recepten met bladerdeeg op onze blog hebben staan. Zo kun je met bladerdeeg verschillende soorten hartige hapjes maken zoals een hartige banketletter en een heerlijke hartige tompouce. Met dit deeg kun je ook allerlei zoete hapjes maken zoals bladerdeeg ringen met appel en bladerdeeg hartjes met chocolade. Het is trouwens helemaal niet lastig om deze hapjes te maken. Bekijk al onze recepten met bladerdeeg hier!
Deel jouw aardbeiflappen met ons!
Heb jij met ons recept zelf deze heerlijke aardbeiflappen gemaakt? Dan vinden wij het heel erg leuk om te zien hoe die zijn geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw foto ook nog eens delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!