Feestelijke Witte Chocolademousse met kern van Frambozencremeux. De luchtige en volle witte chocolademousse vormt een mooi contrast met de romige en frisse frambozencremeux. Daarbij een bodem van Italiaanse bitterkoekjes en een fluwelen buitenkant met de spray. Door de mousse in de mal in te vriezen, kun je deze er gemakkelijk uithalen en is hij gelijk koud genoeg voor de spray. Ik weet zeker dat dit een groot succes gaat worden met Kerst!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 270 gram witte chocoladecallets;
- 5 blaadje gelatine;
- 90 gram suiker;
- Velvet spray witte chocolade;
- Fijne zeef;
- Siliconen vorm 'Crème'.
Overige benodigdheden:
- Decoratie;
- 300 milliliter slagroom;
- 40 gram boter;
- 4 eieren;
- 1 eidooier;
- 75 gram ameretti koekjes, grof gehakt;
- 100 gram (diepvries)frambozen;
- Kommen;
- Aluminiumfolie;
- Plasticfolie;
- Staafmixer;
- Steelpannetje;
- Thermometer;
- Mixer/ garde;
- Spatel