Straight to the hips. Dat zeggen Engelsen als een baksel zó vanuit je mond op je heupen lijkt te plakken vanwege de vele calorieën. Deze cookie cake is er zo één want er gaan naast koekdeeg ook nog hazelnootpasta en Kinder Bueno koekjes in. Voeg daar nog chocola in twee kleuren en echte hazelnoten aan toe en je kan al op je klompen aanvoelen dat de Weight Watchers hier geen goedkeuring aan geven maar hey, wat een lekkere combi is dat! En je hoeft er natuurlijk ook geen stoere stukken van te snijden. Je kunt natuurlijk variëren met andere koekjes en pasta. Bijvoorbeeld Ferrero Rocher gecombineerd met witte chocoladepasta of Maltezers met Speculoos pasta. Wat je er ook van maakt: geniet! Lees snel verder voor ons cookie cake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 100 gram Witte Basterdsuiker;
- 160 gram Lichte Basterdsuiker;
- 400 gram Molen de Hoop Zeeuwse Bloem;
- Een halve theelepel Brand New Cake Bakpoeder;
- Een halve theelepel Brand New Cake Bakzout;
- 3 eetlepels Maïzena;
- 2 theelepels Vanille Extract;
- 100 gram Callebaut Chocolade Callets Melk;
- 200 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- 175 gram Hazelnoten Wit;
- 200 gram Brand New Cake Suikerbakkerspoeder;
- 1 theelepel Zonnebloemolie;
- Patisse Springvorm Silver-Top Ø18cm (9cm hoog);
- Bakpapier;
- Patisse Bakplaat;
- Plasticfolie;
- Spuitzak;
- Brand New Cake Spuitmondje Open Ster #1M.
Overige benodigdheden:
- 290 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- Snufje zout;
- 1 ei, maat M;
- 1 eidooier, maat M;
- 22 stuks Kinder Bueno (11 verpakkingen);
- 350 gram + 1 eetlepel Nutella;
- Mixer;
- Foodprocessor.