• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

M&M taart recept

Ben of ken jij iemand die gek is op M&M’s? Dan moet je echt eens met dit recept een M&M taart maken! Door de M&M’s ziet de taart er niet alleen super tof uit, maar smaakt die ook nog eens heerlijk. Wij hebben ervoor gekozen om deze lekkernij te vullen met een hazelnoot praline crème, maar uiteraard kun je het gebak helemaal naar wens vullen. Ben je nu ook benieuwd hoe je deze toffe taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons M&M taart recept en ga lekker aan de slag!
± 1 uur bereidingstijd ± 2 uur wachttijd 8 personen
Ben of ken jij iemand die gek is op M&M’s? Dan moet je echt eens met dit recept een M&M taart maken! Door de M&M’s ziet de taart er niet alleen super tof uit, maar smaakt die ook nog eens heerlijk. Wij hebben ervoor gekozen om deze lekkernij te vullen met een hazelnoot praline crème, maar uiteraard kun je het gebak helemaal naar wens vullen. Ben je nu ook benieuwd hoe je deze toffe taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons M&M taart recept en ga lekker aan de slag!

Benodigdheden uit onze webshop:

  • 150 gram BrandNewCake Crème Chantilly-mix;
  • 100 gram Brand New Cake Botercrème-mix;
  • 200 gram BrandNewCake Biscuit-mix;
  • Njoy M&M's gebroken;
  • 2 eetlepels Mattisson CacaoPoeder Biologisch;
  • 325 gram BrandNewCake Hazelnoot Praliné Vulling;
  • BrandNewCake Spuitmondje Open Ster #4B;
  • Wilton Spuitmondjes Set Bloemen #109;
  • Paletmes;
  • Bakspray;
  • Taartzaag;
  • Taartpan PME rond Ø15 x 10cm;
  • 2 Brand New Cake spuitzakken.

Overige benodigdheden:

  • 245 milliliter water;
  • 150 gram ongezouten roomboter;
  • 100 milliliter melk;
  • 3 eieren, maat M.

Boodschappenlijstje

Alle benodigdheden voor dit recept. Een artikel niet nodig? Vul dan 0 in.
Taartpan PME rond Ø15 x 10cm
€ 10,68
+
BrandNewCake Paletmes / Glaceermes 20cm
€ 7,49
+
Njoy M&M's gebroken (750g)
€ 25,50
+
BrandNewCake Creme Chantilly (klopschuim) 400g
€ 5,98
+
BrandNewCake Botercrème mix 500g
€ 5,49
+
BrandNewCake Hazelnoot Praliné Vulling 325 gr.
€ 8,89

Ontvang een e-mail zodra dit product weer leverbaar is.

Tijdelijk niet leverbaar
BrandNewCake Biscuit-mix 500g
€ 4,49
+
Wilton Taartzaag 25 cm
€ 3,99
+
BrandNewCake Wegwerp Spuitzak 40cm Groen 20 stuks
€ 3,99

Ontvang een e-mail zodra dit product weer leverbaar is.

Tijdelijk niet leverbaar
BrandNewCake Spuitmondje Open Ster #4B
€ 1,98
+
Mattisson Cacaopoeder Biologisch 100g
€ 4,49
+
Wilton Spuitmondjes Set Bloemen (#109, #129, #190,#225)
€ 7,49
+
BrandNewCake Bakspray 100ml
€ 3,19
+

Recept

Het maken van de biscuit:

  1. Spray de taartpan met bakspray in.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden).
  3. Doe de 3 eieren met 20 milliliter water en 200 gram Biscuit-mix in een kom.
  4. Mix alle ingrediënten 7-8 minuten op de hoogste stand door elkaar heen.
  5. Mix daarna het beslag nog 2-3 minuten op de laagste stand door.
  6. Bak de taart gedurende 25-30 minuten gaar en goudbruin.

Het maken van de botercrème:

  1. Doe 100 gram Botercrème-mix met 125 milliliter water en de 150 gram ongezouten roomboter in een kom.
  2. Klop dit mengsel met een garde of in een keukenmachine stevig.
  3. Meng 2 eetlepels cacaopoeder door de botercrème heen.
  4. Laat dit mengsel vervolgens minimaal 1 uur opstijven op kamertemperatuur.

Het maken van de crème chantilly:

  1. Doe 150 gram Crème Chantilly-mix met 100 gram halfvolle melk en 100 milliliter water in een kom.
  2. Mix alle ingrediënten gedurende 3 minuten met een garde door elkaar heen.

Het vullen van de M&M taart:

  1. Zaag de biscuit met een taartzaag in 3 gelijke lagen.
  2. Leg de onderste biscuitlaag op het taartkarton.
  3. Spuit hierop een dijkje botercrème langs de buitenrand van de biscuit.
  4. Verdeel de helft van de hazelnoot praline vulling in het midden van het dijkje.
    Tip! Roer van tevoren de hazelnoot praline vulling goed door.
  5. Leg de tweede biscuitlaag erop.
  6. Spuit hier wederom een dijkje botercrème op.
  7. Verdeel de overige hazelnoot praline vulling in het midden van het dijkje.
  8. Leg de bovenste biscuitlaag erop.
  9. Strijk een dun laagje botercrème over de gehele taart voor de kruimellaag.

Het decoreren van de taart:

  1. Smeer met een paletmes de taart af met botercrème.
  2. Doe de afgesmeerde taart met botercrème voor 10 minuten in de koeling.
  3. Pak een spuitzak en knip de punt eraf.
  4. Doe spuitmondje Open Ster #4B in de spuitzak.
  5. Vul de spuitzak met botercrème.
  6. Maak onderaan de M&M taart een ring van botercrème.
  7. Strooi over deze ring botercrème de gebroken m&m stukjes.
  8. Druk de stukjes gebroken M&M nog even voorzichtig aan.
  9. Haal de overige stukjes M&M’s van het taartkarton af.
  10. Pak nog een spuitzak en knip hier de punt van af.
  11. Doe spuitmondje wilton 109 in de spuitzak.
  12. Vul de spuitzak met de crème chantilly.
  13. Maak hiermee toefjes op de bovenkant van de taart. Tip! Je kunt eventueel nog wat gebroken stukjes M&M’s over de toefjes heen doen.
  14. Strooi in het midden van de M&M taart de stukjes M&M’s.
Heb je dit recept klaargemaakt? We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Handige informatie

Deel jouw M&M taart met ons!

Heb jij met ons recept zelf een heerlijke M&M taart gemaakt? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw foto ook nog eens delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!
Flag of Germany