Flaguette broodjes, ken jij ze al? Dit zijn heerlijke rustieke, witte broodjes met aromatische kruiden. Doordat de broodjes op een steen worden gebakken, hebben ze een heerlijke bite. Je kunt de broodjes perfect serveren als sandwich- of burgerbroodje. Ben je benieuwd naar hoe je ze zelf kunt maken? Lees dan snel verder voor ons flaguettes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 358 gram Franse Tarwebloem T65;
- 153 gram Molen de Hoop Roggebloem;
- 31 gram BrandNewCake Rogge Desemstarter Poeder;
- 20 gram Molen de Hoop Broodverbeteraar;
- 9 gram Molen de Hoop Bakkerszout;
- 7 gram Bruggeman Gist Instant;
- Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart);
- Beslagkom kunststof, 28 cm;
- Patisse Koel/Druip Rooster 40x25cm;
- BrandNewCake Digitale Thermometer -50 tot 300°C;
- DeSh Stoombakje;
- BrandNewCake Broodbaksteen / Pizzasteen;
- BrandNewCake Bakvel herbruikbaar;
- BrandNewCake Pizzaschep 80cm;
- BrandNewCake Precisie Weegschaal 200gr. / 0.01gr.
Overige benodigdheden:
- 322 gram water;
- 16 gram olijfolie;
- 4 gram Italiaanse kruiden;
- Bubbeltjesfolie;
- Planeetmenger met deeghaak.