Keuzehulp
- maart 26, 2024
Een eitje smaakt heerlijk op brood, maar daarnaast worden eieren ook in veel recepten gebruikt. De ene persoon haalt zijn eieren bij de boer, terwijl de ander ze gewoon in de supermarkt koopt. Je hebt
- maart 21, 2024
Wanneer je regelmatig bakt, zie je af en toe de termen bladerdeeg en filodeeg voorbijkomen. Met deze deegsoorten kun je namelijk verschillende lekkernijen maken. Hoewel bladerdeeg en filodeeg in eerste
- maart 11, 2024
Ingrediënten die je in bijna elk recept wel ziet voorbijkomen, zijn eieren. Wanneer jouw voorraad eieren op is of wanneer je geen dierlijke producten eet, kan het erg handig zijn om te weten waarmee je
- maart 06, 2024
In veel recepten wordt vanille extract gebruikt. Wanneer je dit niet in huis hebt of liever gebruik
- maart 05, 2024
In heel veel recepten wordt boter gebruikt. Dit product is in de bakwereld dan ook wel een basis ingrediënt te noemen. Boter is vrij vet en daarom kan het soms fijn zijn als je boter kunt vervangen voor
- februari 20, 2024
Cupcakes en muffins lijken op het eerste gezicht erg veel op elkaar. Beide lekkernijen zijn zoet, klein van formaat en worden vaak genuttigd bij een kopje koffie of thee. Wat is eigenlijk het verschil
- januari 23, 2024
Wanneer je regelmatig aan het bakken bent, heb je vast al eens nagedacht over de keuze tussen ongezouten en gezouten roomboter. Voor sommige bakkers roept deze keuze vragen op zoals, wat is het verschil
- januari 23, 2024
Ben je een enthousiaste bakker en vind je het leuk om te experimenteren met verschillende bakvormen? Wil je bijvoorbeeld binnenkort een siliconen
- januari 22, 2024
Als je vaak in de keuken staat om lekkernijen te maken, weet je waarschijnlijk al wel dat het belangrijk is om per recept de juiste ingrediënten te gebruiken. Doe je dat niet? Dan kun je een heel ander
- januari 22, 2024
Wat zijn goede suikervervangers en hoe kun je ze het beste gebruiken? Dat is een vraag die vaak opkomt