Baktechnieken
- februari 12, 2024
Wanneer je regelmatig koekjes of brood bakt, heb je vast al weleens te maken gehad met het uitrollen van deeg. Of je nu een ervaren- of een hobbybakker bent, het correct uitrollen van het deeg is erg belangrijk
- februari 12, 2024
Chocolade is niet alleen heerlijk om te eten, maar het is ook erg leuk om ermee te werken. Met chocolade kun je namelijk allerlei prachtige creaties maken en het is dan natuurlijk extra leuk als je
- januari 19, 2024
Chocolade, wie houdt er nou niet van? Chocolade kun je zo opeten, maar je kunt er ook de mooiste creaties mee maken. Maak ermee bijvoorbeeld chocoladerepen, chocolade eieren, bonbons en nog veel meer.
- januari 11, 2024
Ga je een baksel maken en deze vullen, afsmeren of opspuiten met botercrème? Dan vind je het wellicht leuk om de botercrème een vrolijk kleurtje te geven, want de wit gelige kleur van de crème zelf is
- januari 11, 2024Eiwit stijf kloppen, is een vaardigheid die in verschillende recepten voorkomt. Van luchtige beslagen tot aan verschillende dessert recepten. Wat houdt dit eigenlijk in? En wanneer is het nodig om deze
- december 29, 2023
Heb je binnenkort een verjaardag op de planning staan en ga je zelf een biscuit cake maken? Dan wil je die natuurlijk wel vullen met een lekkere vulling, zodat de taart extra goed gaat smaken. Welke vulling
- december 06, 2023
Je ziet weleens van die prachtige strak afgesmeerde taarten op sociale media, verjaardagen en andere gelegenheden voorbijkomen, maar hoe krijg je een taart zo mooi strak? In dit artikel gaan we het je
- december 06, 2023
Blind bakken, je hebt er vast weleens van gehoord of iemand het zien doen op televisie. Wat is het eigenlijk en wanneer is het een goed idee om deze techniek toe te passen? In dit artikel gaan we hier
- december 06, 2023
Wanneer je een brood of bijvoorbeeld oliebollen gaat bakken, zul je in het recept het woord ‘rijzen’ regelmatig tegenkomen, maar wat is rijzen nou eigenlijk? Rijzen is een proces waarbij door toevoeging