In de zomer is het heerlijk om lekkere frisse en fruitige gebakjes te eten, zoals een bavaroistaartje. Een bavaroistaart is lekker fris, ligt niet zwaar om te maak en smaakt heerlijk in combinatie met allerlei verschillende fruitvullingen. Daarom delen wij in dit artikel een heerlijk recept voor een bavaroistaart met je. De taart hebben wij in een mooie, speciale bakvorm van Dinara Kasko gemaakt. Hierdoor smaakt het gebak niet alleen lekker, maar ziet het er ook nog eens ontzettend mooi uit. Hieronder vind je meer informatie over de mooie bakvormen van Dinara Kasko en vind je natuurlijk ook het recept. Lees dus snel verder!
De bakvormen van Dinara Kasko
Dinara Kasko is een Oekraïense bakker en voormalig opgeleid architect. Met de inzichten en inspiratie uit de architectuur maakt ze prachtige, complexe en geometrische siliconen bakvormen. De siliconen vormen worden met een 3D printer gemaakt. Hierdoor kan ze bakvormen met de mooiste structureren en vormen maken. Door jouw taarten en cake in deze vormen te maken, krijg je heel eenvoudig een prachtig eindresultaat. De siliconen vormen van Dinara Kasko shop je gewoon bij Baktotaal en kun je hier bekijken.
Benodigdheden uit onze webshop:
- Bakblik 24 cm;
- 330 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- Bakspray;
- 125 gram Molen de Hoop bavarois-mix;
- 500 milliliter slagroom;
- Spuitzak;
- Fruitvulling;
- Siliconen Vorm Spheres Large van Dinara Kasko;
- Eventueel: BrandNewCake Cacaoboter spray Velvet Geel.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ei;
- 135 milliliter water.