Maak de vegan cake nog lekkerder!
Met dit recept heb je een standaard cake kunnen maken. Dat smaakt natuurlijk al heerlijk van zichzelf, maar je kunt hem altijd nog lekkerder maken. Je zou bijvoorbeeld stukjes stroopwafel aan de cake toe kunnen voegen of chocolade. Callebaut verkoopt bakvaste chocolade druppels, dat betekent dat de chocolade niet smelt tijdens het bakken. Je shopt ze hier!
Serveer de cake als dessert!
Deze vegan cake smaakt heerlijk als tussendoortje bij een kopje koffie of thee, maar je kunt de cake ook prima als dessert serveren. Een dikke plak cake is natuurlijk best veel als dessert, maar je zou wel de cake in een glaasje kunnen doen. Bedek de bodem van een glaasje met cake en doe daarboven op een lekker bolletje vegan ijs en stukjes vers fruit. Op deze manier heb je heel eenvoudig een onwijs lekker dessert.
Het bewaren van de cake
De kans is natuurlijk best groot dat de cake niet in één keer op gaat. Daarom is het handig om te weten hoe je de cake het beste kunt bewaren. Het is belangrijk dat je een cake nooit in de koelkast bewaart, daar droogt de deze lekkernij namelijk van uit. Je kunt de cake het beste gewoon op het aanrecht bewaren. Wikkel de cake in aluminiumfolie of bewaar hem in een trommel. Hij blijft dan zeker 1 week goed.
Deel jouw vegan cake met ons!
Ga je zelf met dit recept een vegan cake maken? Deel ’t resultaat dan met ons op Instagram! Wij zijn namelijk erg benieuwd naar hoe die is geworden. Maak een foto van jouw cake en plaats deze in je Insta Story. Tag ons met @baktotaal in de story, want dan kunnen we jouw foto niet alleen zien maar ook delen met onze volgers en dat vinden wij heel leuk om te doen.