Marketing is soms een wonderlijke business. Neem nou Milka chocola, dat merk heeft furore gemaakt met een paarse koe. Je moet er maar opkomen. De koe werd in 1972 van stal gehaald en is er nog steeds, maar Milka is dan ook niet van de heftige veranderingen. Sinds het merk in 1901 werd bedacht is de naam onveranderd (kort voor Milch en Kakao) en is de verpakking alleen iets van kleur verschoten, van paars naar lila. De marketing-afdeling gaat dan wel weer helemaal los met de beschrijvingen. Milka is ‘romig en intens’ en heeft een ‘unieke tederheid’. Vandaag bakken we koekjes met Milka. De chocola wordt gehakt en gaat door het deeg en bovenop elk koekje plakken we nog een stukje voor de bakplaat de oven in gaat. Met unieke tederheid heeft
het weinig te maken, maar lekker zijn ze wel! Lees snel verder voor ons Milka koekjes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram lichtbruine basterdsuiker;
- 2 theelepels vanille extract;
- 375 gram patentbloem;
- 1 theelepel bakpoeder;
- 1 theelepel baking soda;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 230 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 2 eieren, maat M;
- Snufje keukenzout;
- 300 gram Milka chocolade.