Wij vinden dat advocaat tijdens Pasen niet mag ontbreken. Advocaat kun je namelijk heel goed verwerken in baksels, maar het is ook erg lekker om er ijs mee te maken. Daarom hebben we dit keer een heerlijk advocaat ijs gemaakt. Dit ijs smaakt perfect als afsluiter na bijvoorbeeld een paasbrunch, maar is ook erg lekker als tussendoortje als je dol bent op advocaat. Ben je benieuwd naar hoe je zelf dit ijs kunt maken? Lees dan snel verder voor ons advocaat ijs recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 135 gram Houdbare Slagroom Melkan 35%;
- 90 gram kristalsuiker;
- 20 gram Mattisson Magere Melkpoeder;
- 1 gram Brand New Cake Xanthaangom;
- 80 gram ReggeVallei Advocaat 13%;
- Digitale keukenweegschaal;
- Precisie weegschaal;
- Maatbeker met schenktuit;
- Plasticfolie;
- IJsschep.
Overige benodigdheden:
- 365 gram volle melk;
- IJsmachine;
- Staafmixer;
- Bewaarbak met deksel.