Ben je gek op ijs? Dan is het natuurlijk super leuk om zelf jouw ijs te kunnen maken. Daarom delen we dit recept voor amarena ijs met je! Het is belangrijk om je aan de aangegeven hoeveelheden te houden, zodat je een goed eindresultaat krijgt. Dit ijs is lekker zoet en is perfect om te serveren op een warme zomerdag. Uiteraard is ijs een welbekend dessert, dus je kunt het ook prima serveren als het nagerecht van een heerlijk diner. Ben je benieuwd naar hoe je zelf dit ijs kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Amarena ijs recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 120 gram Patidess IJspoeder/Basis voor Vers IJs;
- 65 gram siroop van Fabbri Amarena Kersen;
- 50 gram Fabbri Amarena Kersen (uitlekgewicht);
- Digitale keukenweegschaal;
- Maatbeker met schenktuit (minimaal 1 liter);
- Plasticfolie.
Overige benodigdheden:
- 450 gram volle melk, koud;
- IJsmachine;
- Staafmixer of garde;
- Bewaarbak met deksel (ten minste 1 liter).