Het bewaren van de bosbessencake
De kans is groot dat de bosbessencake niet in 1 keer op komt. Daarom is het handig om te weten hoe je 'm het beste kunt bewaren. Verpak de cake in aluminiumfolie en laat hem zodoende op het aanrecht staan. Dan blijft die wel tot een week goed! Een andere manier om de cake te bewaren, is om hem in te vriezen. Bedek de cake in plasticfolie en doe er voor de zekerheid nog een plastic tas omheen. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht of lucht bij komt. In de vriezer blijft de cake tot wel 3 maanden goed!
Tip! Ga je de cake invriezen? Zorg dan dat je plakjes snijdt voordat die de vriezer in gaat, zodat je elke keer een los plakje kunt pakken en opeten. Je hoeft dan niet de hele cake laten ontdooien om er een stukje van te smikkelen.
Bekijk ook onze andere recepten met bosbessen!
Deze bosbessencake is al onwijs lekker, maar we hebben nog meer fijne recepten met bosbessen online staan. Maak bijvoorbeeld ook eens pistachemeringues met bosbessen. Of wat dacht je van deze fantastische vegan bosbessentaart? Haal dus flink was bosbessen in huis en ga lekker aan de slag met bakken. Zodoende kun je zelfs een heuse sweet table maken met allerlei lekkere baksels met bosbessen erop. Dat is natuurlijk onwijs leuk om te doen als je gek op dit fruit bent.
Deel jouw bosbessencake met ons!
Ga jij met ons recept zelf een bosbessencake bakken? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw foto zien én delen op ons eigen account. En dat vinden wij super leuk om te doen!