In dit artikel laten wij zien hoe je een overheerlijke Caramel Licor 43 notentaart kunt maken. Wij zijn helemaal weg van deze combinatie en delen deze dan ook graag met jullie! Ben je benieuwd naar hoe je deze taart kunt maken? Lees dan snel verder! Succes met het maken.
Tip! Wij sneden de taart en vulden hem 1 keer, maar wil je nog meer smaak en bite aan jouw taart geven? Snijd en vul de taart dan 2 keer!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Molen de Hoop taartenmix 500 gram;
- 110 gram Caramel Licor 43;
- 1,5 theelepel Patidess Smaakpasta Mokka;
- 50 gram amandelschaafsel;
- Molen de Hoop Nougatine Hazelnoot;
- 100 gram suiker;
- 200 gram Brand new Cake Botercrème-mix;
- Spuitzak;
- Patisse springvorm Ø22 centimeter.
Overige benodigdheden:
- 8 eieren;
- 400 milliliter water;
- 300 gram ongezouten roomboter.