Als we aan Oud & Nieuw denken dan denken we aan vuurwerk, oliebollen en om 12 uur proosten met een glas champagne. Ben jij dol op de smaak van champagne en wil je dit graag verwerken in een lekkernij? Maak dan eens deze heerlijke champagnetaart. Deze taart kun je perfect serveren aan jouw familie of vrienden op Oudjaarsavond of op Nieuwjaarsdag met een lekker kopje koffie of thee erbij. Wil jij zelf ook deze champagnetaart maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 330 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- 150 gram Brand New Cake Crème Chantilly-mix;
- LorAnn super sterke smaakstof champagne;
- ReggeVallei Taartvulling Aardbeien-Frambozen 250g;
- BrandNewCake Drip Goud 180g;
- 2x Cijferkaars Glitter #2;
- Cijferkaars Glitter #0;
- Cijferkaars Glitter #3;
- Brand New Cake Musketzaad Goud;
- Brand New Cake Confetti Goud;
- Taartpan rond Ø20 centimeter;
- Taartkarton Ø22 centimeter;
- Spuitzak;
- Scraper;
- Brand New Cake Spuitmondje Open Ster #22;
- Brand New Cake Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 5 eieren, maat M;
- 35 milliliter water;
- 200 milliliter halfvolle melk;
- 125 gram verse frambozen.