Ben je nog op zoek naar een recept voor een glutenvrije ontbijtkoek? Dan ben je hier op het goede adres! Het fijne aan dit recept is dat je ermee de ontbijtkoek niet alleen glutenvrij, maar ook nog eens heel eenvoudig lactosevrij kunt maken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de koemelk te vervangen voor plantaardige melk. Deze ontbijtkoek is een perfect lekkernij om als tussendoortje te snacken op een lange werkdag! Wil je deze glutenvrije ontbijtkoek ook maken of er iemand anders mee verrassen? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Brand New Cake Koekzoet;
- 2 eetlepels psylliumvezels;
- 1 druppel LorAnn Super Sterke Smaakstof Amandel;
- 150 gram amandelmeel;
- 150 gram havermeel;
- 1 theelepel Brand New Cake Speculaaskruiden;
- 1 theelepel Brand New Cake Kaneel;
- 2 theelepels Brand New Cake Bakpoeder;
- 50 gram amandelstiften;
- Cakeblik Ø26 centimeter;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 300 milliliter (lactosevrije)melk;