Taaitaai mag tijdens de Sinterklaas periode zeker niet ontbreken. We maakten eens niet standaard taaitaai, maar een lekkere brosse en glutenvrije versie. Deze brosse, glutenvrije taaitaai is trouwens ook nog een stuk gezonder dan die uit de supermarkt. Reden genoeg dus om een keer deze lekkernij met ons recept te maken! Ben je al benieuwd geworden naar hoe je zelf deze taaitaai kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 1 theelepel gebroken lijnzaad;
- 150 gram amandelmeel;
- 100 gram Ellphi suikervervanger;
- 1,5 eetlepel Brand New Cake Speculaaskruiden;
- 2 theelepels Brand New Cake Bakpoeder;
- Snufje zout;
- Een halve theelepel Brand New Cake Steranijs Gemalen;
- Amandelschaafsel;
- Plasticfolie;
- Bakpapier;
- Bakplaat.
Overige benodigdheden:
- 2 theelepels water;
- 1 ei;
- Snufje zwarte peper;
- Eigeel om te bestrijken;