Met dit recept maak je dit heerlijke glutenvrij suikerbrood die Instagrammer @lislovescooking speciaal voor ons heeft gemaakt. Naast dat die glutenvrij is, kun je hem ook nog eens lactosevrij maken. Uiteraard zitten er suikerparels in het brood, maar ze heeft ook nog heerlijke rozijnen eraan toegevoegd. Wil je weten hoe je zelf dit glutenvrije suikerbrood met rozijnen kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan bak!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 150 gram rijstmeel;
- 100 gram glutenvrij havermeel;
- 50 gram tapiocazetmeel;
- 5 gram psylliumvezels
- 1 eetlepel kaneel;
- 1 theelepel bakpoeder;
- Snufje zout;
- 1 eetlepel honing;
- 50 gram rozijnen;
- 35 gram amandelen;
- 70 gram parelsuiker;
- 1 theelepel baking soda;
- Scheutje appelazijn;
- Broodvorm;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 300 gram (lactosevrije )yoghurt;
- 3 eieren (maat M);
- 2 eetlepels olijfolie.