Het bewaren van deze glutenvrije koekjes
Met dit recept maak je maar liefst 30 glutenvrije koekjes en het is logisch als je die niet in 1 keer op krijgt. Daarom is het handig om te weten hoe je ze kunt bewaren. Laat de koeken eerst volledig afkoelen, voordat je ze gaat opbergen. Je kunt de afgekoelde koekjes bewaren in een luchtdichte trommel. Zo blijven de koekjes 4 tot 6 weken goed. Als de koekjes erg zacht zijn geworden, kun je bij in de luchtdichte trommel een boterham neerleggen. Deze boterham trekt het vocht uit de koekjes. Zo blijven de koekjes lekker knapperig. De koeken kun je ook invriezen. Om ze in te vriezen, hoor je ze te verpakken in plasticfolie of in een luchtdichte trommel te leggen. Ze blijven dan tot wel 3 maanden goed.
Bekijk eens onze andere glutenvrije recepten!
Deze koekjes zijn natuurlijk al onwijs leuk om te maken, maar we hebben nog veel meer heerlijke recepten voor glutenvrije baksels. Bekijk bijvoorbeeld het recept voor glutenvrije cupcakes of voor de glutenvrije cake. En wat dacht je van dit recept voor een heerlijk glutenvrij brood?
Deel jouw glutenvrije koekjes met ons!
Heb jij ook met ons recept lekkere glutenvrije koekjes gemaakt? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe ze zijn geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Tag ons met @baktotaalbouwhuis in de story, want dan kunnen we jouw bakcreatie niet alleen zien maar ook delen met onze volgers!