Je hoeft echt geen meesterbakker te zijn om zoiets moois op tafel te zetten. Deze kersentaart ziet er wel heel professioneel uit, maar is toch heel makkelijk te maken. Allereerst door de vorm. Natuurlijk lukt een taart als deze ook prima in een ronde springvorm of een vierkant blik, maar door de hartvorm ademt ‘ie natuurlijk wel veel meer liefde. Aan de biscuit en de crème chantilly hoef je je ook niet te vertillen, die maak je heel gemakkelijk met onze mixen van Brand New Cake. Voor deze taart gebruikten we de Aarts kersenvulling, maar er zijn ook kant en klare vullingen in de smaken aardbei, bosvruchten of appel-rozijn. Zo zie je maar: bakken kan ook super relaxed zijn. En als iets zoveel liefde uitstraalt vraagt niemand hoeveel uren je erin hebt gestoken toch? Lees snel verder voor ons kersentaart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 330 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- Aarts Fruitvulling Kersen 580ml;
- 225 gram Brand New Cake Crème Chantilly-mix;
- Taartpan PME vorm Hart 25 x 5 cm;
- Bakspray;
- Spuitzak;
- Brand New Cake Spuitmondje open ster #22.
Overige benodigdheden:
- 5 eieren, maat M;
- 35 milliliter water;
- 300 milliliter melk.