Bij Oud & Nieuw denk je aan oliebollen en appelflappen, maar er zijn nog meer lekkernijen die je voor deze gelegenheid kunt maken. Met dit recept kun je bijvoorbeeld hele feestelijke nieuwjaarskoekjes maken. Deze koekjes smaken uiteraard heerlijk bij een kopje koffie of thee, maar ook bij een glas bubbels ;). Het is ook leuk om de koekjes als taarttoppers op een champagnetaart te zetten. Je kunt er dus allerlei verschillende kanten mee op en dat maakt het extra leuk om zelf deze nieuwjaarskoekjes te gaan maken!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 150 gram Brand New Cake Suikerbakkerspoeder;
- Snufje zout;
- 450 gram Molen de Hoop Zeeuwse bloem + wat extra;
- BrandNewCake Rolfondant Zwart 250gr;
- BrandNewCake Rolfondant Wit Vanille-Room 250gr;
- Koekjes Uitstekers Cijfers Groot Set/9;
- Koekjes Uitsteker Set Frames 4-delig;
- BrandNewCake Eetbare Lijm met Kwastje 63g;
- BrandNewCake Chocolade Crispy Parels Goud-Brons 190g;
- Kwastje;
- Kleurpoeder naar keuze;
- Bakpapier;
- Rolstok.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ongezouten roomboter;
- 1 ei, maat M.