De sachertorte is een klassieker in de taarten. Het is een taart uit Wenen. De taart bestaat uit een chocolade cake, gevuld met een jam van abrikozen. De taart is bedekt met een laag chocoladeglazuur. Houd jij net zoveel van chocolade als wij? Dan moet je echt eens deze taart maken. Neem een stuk van deze taart naast een kopje koffie of thee en je creëert het ultieme geniet-moment. Lees snel verder voor het recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Chocolade Druppels Puur;
- 200 gram kristalsuiker;
- 250 gram patentbloem;
- 8 gram bakpoeder;
- 30 gram cacaopoeder;
- 100 gram abrikozenjam;
- Snufje keukenzout;
- Brand New Cake Chocolade Ganache;
- Walnoten;
- Bakvorm met een diameter van 20 centimeter.
- 8 eieren, maat M;
- 200 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur.