Een bos rozen voor je geliefde halen voor Valentijnsdag? Door de hoge gasprijzen die de telers moeten afrekenen wordt dat een duur grapje. Als je deze Valentijnstulband bakt, heb je aan een paar korte roosjes genoeg. Toch is deze tulband één en al romantiek. Door de mooie hartvorm, de witte chocolade, de roze sprinkles en het lichte parfum van rozenwater in het beslag en de topping. Wij gebruikten de Sneeuw Cakemix van Molen De Hoop als basis, maar elk neutraal cakebeslag fleurt op van een pietsie rozenwater. Denk nou niet: ik ben zo gek op mijn partner, ik sprenkel even lekker door…. Voor je het weet heb je geen tulband maar een filiaal van een parfumerie, dat is echt niet lekker. Een paar echte roosjes in het hart van het hart en klaar ben je: romantiek waar je van kunt uitdelen, hoe mooi is dat?
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram Molen de Hoop Sneeuw Cake-mix;
- 8 druppels rozenwater;
- 400 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- Brand New Cake Musketzaad Roze;
- Nordic Ware Elegant Heart Tulband Bakvorm.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 4 eieren;
- Witte en/of roze rozen.