Hoe kun je de bastogne parfait het beste bewaren?
Ga je de bastogne parfait tijdens een diner serveren? Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat het dessert al klaar staat in de vriezer en dat je het niet meer op de dag zelf hoeft te maken. Dat kan gelukkig prima, want deze parfait blijft in de vriezer zeker een week goed. Het is daarbij wel belangrijk dat je het dessert goed verpakt in folie. Als je dat doet, kan er geen ijs vanuit de vriezer op het toetje vallen. Daarnaast raden we je aan om de caramelsaus en stukjes koek op de bovenkant er pas tijdens het serveren op te doen.
Bekijk ook eens onze andere dessert recepten!
Maak jij graag zelf desserts? Dan vind je het vast fijn om te lezen dat wij naast dit bastogne parfait recept nog ruim 150 dessert recepten op onze blog hebben staan. Met deze recepten kun je uiteenlopende toetjes maken. Zo vind je er verschillende ijs recepten, maar ook recepten voor heerlijke tiramisu's. Ben jij dol op trifles? Probeer dan eens dit recept voor een Engelse trifle met zomerfruit of dit recept voor een aardbeien dessert uit. Bekijk al onze dessert recepten hier!
Deel jouw bastogne parfait met ons!
Heb jij met dit recept bastogne parfait gemaakt? Dan zijn wij erg benieuwd naar hoe het dessert is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door een foto van de parfait te delen in jouw Instagram Stories en ons te taggen met @baktotaal. Dan kunnen we jouw bakcreatie trouwens niet alleen zien, maar ook delen op ons eigen account. En dat vinden wij heel erg leuk om te doen!