Soms is een heel simpel trucje genoeg om van doodgewone broodjes iets hartstikke leuks te maken voor het paasontbijt. Deze kaneelkonijntjes maak je met kant-en-klaar deeg van Danerolles voor cinnamon swirls. Je rolt dat op met zelfgemaakte kaneelsuiker, zodat er heel simpel een konijntje ontstaat. Natuurlijk mag een leuk wipstaartje niet ontbreken. Wij gebruikten toefjes van een kant-en-klare Zwitserse meringue botercrème. Zo’n emmertje luchtige crème komt wel op in andere baksels of toetjes voor de feestdagen. Vind je dat teveel? Met een toefje mascarpone, roomboter of slagroom maak je natuurlijk ook prima staartjes. Lees snel verder voor ons cinnamon bunnies recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 2 eetlepels Colour Mill Botercrème Wit Gloss Frost;
- Spuitzak;
- Bakpapier;
- Wilton Spuitmondje 1M;
- 1 eetlepel kaneel;
- 3 eetlepels kristalsuiker.
Overige benodigdheden:
- Deeg, Danerolles Cinnamon Swirls 240 gram.