Wat is nog lekkerder dan een koekje? Een dubbel koekje natuurlijk! Helemaal als je er een lekkere vulling tussen doet. We maakten deze gevulde koekjes speciaal voor Pasen. De vulling van lemon curd heeft een mooie lentegele kleur en frisse smaak. Met de hazelnootpasta maak je een lekker chocolade-nootachtige variant, maar als jij liever een fruitige jam kiest of stroop, dan kan dat natuurlijk ook. Een dubbel koekje maak je simpelweg door een dubbele batch rondjes te maken en dan uit de helft van de rondjes een leuk figuurtje te steken. Met de speciale Paasstekers die wij hebben gebruikt is dat een fluitje van een cent. Zorg wel ervoor dat de koekjes allemaal even dik zijn, als je uitrollatjes gebruikt kan ook dat niet misgaan. Beetje poedersuiker erover en klaar zijn je Paaskoekjes. Lees snel verder voor ons paaskoekjes met vulling recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 150 gram Brand New Cake Suikerbakkerspoeder;
- 450 gram Molen de Hoop Zeeuwse bloem;
- 100 gram ReggeVallei Lemon Curd;
- 100 gram Choco Hazelnootpasta;
- Koekjes Uitsteker Pasen Set/4;
- Deegroller;
- Städter uitrollatjes;
- 2 spuitzakken;
- Plasticfolie;
- Bakpapier;
- Bakplaat;
- Eventueel: poedersuiker.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 1 ei, maat M;
- Snufje keukenzout.