Zien deze paashaaskoekjes voor Pasen er niet super leuk uit? Wij vinden van wel! Door de mooie pastelkleurtjes en de vorm van een paashaas, passen ze perfect bij Pasen. Het is trouwens ook heel erg leuk om de koekjes (of een aantal ervan) te voorzien van een staartje van meringue. Uiteraard kun je dat ook gewoon weglaten, zodat je ze koekjes lekker snel op tafel hebt staan. Ben je benieuwd geworden naar hoe je deze paashaaskoekjes kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 225 gram patentbloem;
- 75 gram BrandNewCake Suikerbakkerspoeder;
- Smaakstof naar keuze;
- Deegroller;
- Latjes t.b.v. deeg uitrollen (set 6);
- Bakplaat;
- Bakpapier;
- 250 gram BrandNewCake Royal Icing-mix;
- 6x Spuitmondje Wilton #2;
- Spuitmondje Open Ster;
- BrandNewCake Spuitzak binders;
- 6 doorzichtige spuitzakken;
- Colour Mill Kleurstof Pastel Set/6;
- Paashaas uitsteker.
Overige benodigdheden:
- 125 gram roomboter, op kamertemperatuur;
- 30 milliliter water;
- Snufje zout;
- Half ei, maat M.