Wat ziet deze bladerdeeg krans voor Pasen er schattig uit. Deze krans heb je binnen een halfuur op tafel staan en is dus perfect om te maken als je last minute een lekkernij wilt maken. Het leuke aan dit recept is dat je de jam eenvoudig kunt vervangen voor een andere vulling. Vul de haasjes bijvoorbeeld met een lemon curd of een chocoladepasta en maak het baksel helemaal naar wens. Lees snel verder voor ons bladerdeeg krans voor Pasen recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Aardbeienjam;
- Eetbare Inkt Stift Zwart;
- Städter Plunger Cutter Haas 6cm;
- Brand New Cake Bakkwast Siliconen;
- Patisse bakplaat;
- Bakpapier;
- Eventueel: bloem.
Overige benodigdheden:
- 8 plakjes bladerdeeg, uit de vriezer;
- Een beetje ei, losgeklopt;
- Een ronde bakvorm van circa Ø20cm.