• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Bladerdeeg krans voor Pasen recept

Wat ziet deze bladerdeeg krans voor Pasen er schattig uit. Deze krans heb je binnen een halfuur op tafel staan en is dus perfect om te maken als je last minute een lekkernij wilt maken. Het leuke aan dit recept is dat je de jam eenvoudig kunt vervangen voor een andere vulling. Vul de haasjes bijvoorbeeld met een lemon curd of een chocoladepasta en maak het baksel helemaal naar wens. Lees snel verder voor ons bladerdeeg krans voor Pasen recept en ga lekker aan de slag!
± 1 uur bereidingstijd 16 personen
Wat ziet deze bladerdeeg krans voor Pasen er schattig uit. Deze krans heb je binnen een halfuur op tafel staan en is dus perfect om te maken als je last minute een lekkernij wilt maken. Het leuke aan dit recept is dat je de jam eenvoudig kunt vervangen voor een andere vulling. Vul de haasjes bijvoorbeeld met een lemon curd of een chocoladepasta en maak het baksel helemaal naar wens. Lees snel verder voor ons bladerdeeg krans voor Pasen recept en ga lekker aan de slag!

Benodigdheden uit onze webshop:

  • Aardbeienjam;
  • Eetbare Inkt Stift Zwart;
  • Städter Plunger Cutter Haas 6cm;
  • Brand New Cake Bakkwast Siliconen;
  • Patisse bakplaat;
  • Bakpapier;
  • Eventueel: bloem.

Overige benodigdheden:

  • 8 plakjes bladerdeeg, uit de vriezer;
  • Een beetje ei, losgeklopt;
  • Een ronde bakvorm van circa Ø20cm.

Boodschappenlijstje

Alle benodigdheden voor dit recept. Een artikel niet nodig? Vul dan 0 in.
BrandNewCake Bakkwast Siliconen 3cm (21cm)
€ 1,98
+
Patisse Bakplaat 39x26cm
€ 10,99
+
BrandNewCake Zwarte Stiften eetbare inkt set/3
€ 4,98
+
Patisse Bakpapier 38cm x 8m
€ 3,99
+
Städter Plunger Cutter Haas 6cm
€ 3,19
+
Molen de Hoop Tarwebloem EKO 1kg
€ 3,49
+
ReggeVallei Taartvulling Aardbei 250g
€ 3,99
+

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (heteluchtoven).
  2. Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en haal de velletjes eraf.
  3. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  4. Zet de bakvorm op het bakpapier en teken met de eetbare inkt stift een cirkel eromheen.
  5. Haal de uitsteker eventueel door de bloem heen.
    Tip! Als je dat doet, blijft het deeg niet plakken aan de uitsteker.
  6. Steek uit 1 velletje bladerdeeg 4 haasjes.
  7. Herhaal dit, totdat je alle bladerdeeg velletjes hebt gehad.
  8. Leg de haasjes rondom de getekende cirkel.
    Tip! Zorg ervoor dat de haasjes elkaar een beetje overlappen.
  9. Druk de overlappende delen tegen elkaar aan.
  10. Smeer de haasjes in met een klein beetje jam.
  11. Leg de overige haasjes bovenop de jam.
  12. Druk de zijkanten voorzichtig dicht met een vork.
  13. Smeer de haasjes in met een beetje ei.
  14. Bak de bladerdeeg krans voor Pasen in 10 à 12 minuten goudbruin en gaar.
Heb je dit recept klaargemaakt? We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Handige informatie

Check eens onze andere Paas recepten!

Wil jij voor Pasen nog meer lekkernijen maken? Dan vind je het vast fijn om te lezen dat we nog tientallen andere recepten voor Pasen op onze receptenpagina hebben verzameld. Je vindt er onder andere dit recept voor paaskoekjes met vulling en dit recept voor een paashaas koektaart. Dit recept voor een paasslof is ook echt het proberen waard. Bekijk al onze Paas recepten hier en ga lekker aan de bak!

Haal al jouw Paas bakbenodigdheden in huis!

Je kunt allerlei verschillende lekkernijen voor Pasen maken. Dankzij ons Paas Assortiment wordt dat heel eenvoudig om te doen. Je vindt er niet alleen handige bakmixen, maar ook allerlei leuke suikerdecoraties. Daarnaast vind je in ons assortiment nog mooie pastel kleurstoffen en leuke eetbare strooisels. We hebben echt voor ieder wat wils. Reden genoeg dus om eens een kijkje bij onze paas producten te nemen. Shop en bekijk ons Paas assortiment hier!

Laat aan ons jouw zelfgemaakte bladerdeeg krans voor Pasen zien!

Heb jij met dit recept een bladerdeeg krans voor Pasen gemaakt? Dan zijn wij erg benieuwd naar hoe de lekkernij is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te delen in jouw Instagram Stories en ons te taggen met @baktotaal. Dan kunnen we jouw bakcreaties trouwens niet alleen zien, maar ook delen op ons eigen account. En dat vinden wij heel erg leuk om te doen!

Flag of Germany