Het is natuurlijk super leuk om tijdens Pasen zelf een taart of ander gebak te maken, zodat je tijdens het paasfeest wat lekkers aan je familie en/of vrienden kunt uitdelen. Maak bijvoorbeeld eens deze paasslof! Om het gebak helemaal in de paassferen te laten komen, hebben we de slof in de vorm van een paasei gebakken. Het leuke aan dit gebak is dat je de slof helemaal naar wens kunt decoreren en met de topping dus eindeloos kunt variëren. Lees snel verder voor ons paasslof recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 375 gram Brand New Cake Taartbodem- en Koekjes-mix;
- 80 gram Brand New Cake Banketbakkersroom-mix;
- 125 gram Brand New Cake Amandelspijs;
- 200 milliliter Houdbare Slagroom Melkan 35%;
- Taartring RVS eivorm 21x16x5cm;
- 1 zakje Klop-Fix;
- 1 zakje vanillesuiker;
- 3 spuitzakken;
- Spuitmondje Glad RVS 10mm;
- Sprinkles So Egg-Cited;
- Suikerdecoratie Pasen 4cm;
- Weegschaal;
- Deegroller;
- Plasticfolie;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 115 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 2 eieren, maat M + 50 gram ei;
- 200 milliliter water;
- 150 gram aardbeien;
- Mixer.