Hoe kun je de pan met karamel het beste schoonmaken?
Een nadeel van karamel is dat het erg plakkerig is. Veel mensen hebben dan ook moeite met het schoonmaken van de pan, nadat er karamel in heeft gezeten. Gelukkig krijg je de pan met onze tip eenvoudig schoon, zonder dat je hoeft te schrobben. Vul de pan wanneer hij nog warm is met water en laat de pan zodoende 1 uur staan. Hierna kun je de pan gemakkelijk schoonmaken met een sopje. De thermometer kun je in het water in de pan zetten. Na een uur kun je ook de thermometer gemakkelijk schoonmaken met een sopje. Een kind kan de was doen!
Bekijk ook eens onze andere recepten!
Heb jij na dit gekarameliseerde appels recept zin gekregen om nog meer lekkernijen te maken, maar heb je geen inspiratie? Bekijk dan eens onze blog, want daarop hebben wij inmiddels ruim 1.000 recepten verzameld. Zo vind je er recepten voor het maken van heerlijke cakes, taarten en koekjes. We hebben ook recepten voor het maken van hartige lekkernijen zoals verschillende soorten brood, bladerdeeg hapjes, pizza’s en nog veel meer. Wij hebben dus voor ieder wat wils en vullen regelmatig onze blog aan met nog meer recepten. Daarom is het zeker de moeite waard om er af en toe een kijkje te nemen. Bekijk al onze recepten hier!
Laat jouw zelfgemaakte gekarameliseerde appels aan ons zien!
Heb jij zelf met dit recept gekarameliseerde appels gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe de lekkernijen zijn geworden. Dat kun je aan ons laten zien door een foto van de appels te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw creatie zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!