Gevulde koeken, je ze zult ze vast weleens gehad of gezien hebben. Je kunt deze koeken in zo'n beetje elke supermarkt krijgen, maar het is veel leuker om ze zelf te maken. De koeken zijn vers namelijk het allerlekkerst, al helemaal als ze net uit de oven komen en nog een beetje warm zijn. Een lekker kopje koffie of thee erbij en je hebt een perfect tussendoortje. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze gevulde koeken kunt maken? Lees dan snel verder voor ons recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 225 gram gele basterdsuiker;
- Snufje zout;
- 1 theelepel speculaaskruiden;
- 350 gram tarwebloem;
- 100 gram Zeeuwse bloem;
- 2 theelepels bakpoeder;
- 300 gram amandelspijs;
- 100 gram halve amandelen;
- 30 gram citroenrasp;
- Plasticfolie;
- Uitsteker rond met een diameter van 8 centimeter;
- Bakpapier;
- Bakplaat;
- Rolstok.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ongezouten roomboter, in blokjes;
- 3 eieren.