Instagrammer @snoepgezond heeft speciaal voor ons een gezondere tiramisutaart gemaakt. Deze taart is door het verse fruit wat frisser van smaak dan een gewone tiramisutaart. Je kunt dit gebak serveren bij een kopje koffie of thee, maar de taart smaakt ook heerlijk als dessert. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze verantwoorde tiramisutaart kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Voor deze gezondere tiramisutaart gebruikte Snoepgezond de Brand New Cake Suikervrije & Lactosevrije Biscuit-mix. Aan deze mix hoef je enkel wat water en eieren toe te voegen, ideaal dus!
Voor deze gezondere tiramisutaart gebruikte Snoepgezond de Brand New Cake Suikervrije & Lactosevrije Biscuit-mix. Aan deze mix hoef je enkel wat water en eieren toe te voegen, ideaal dus!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram Brand New Cake Biscuit-mix Suikervrij & Lactosevrij;
- 6 druppels LorAnn Super Sterke Smaakstof Amaretto;
- Taartpan Ø15 centimeter;
- Bakpapier;
- Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 80 milliliter water;
- 4 eieren (maat M);
- 150 gram mascarpone; 150 milliliter slagroom;
- 2 eetlepels (suikervrije) suiker;
- 1 afgekoelde espresso;
- 150 gram mascarpone;
- 150 milliliter slagroom;
- 2 eetlepels (suikervrije) suiker;
- Vers rood fruit naar keuze.