Lotus Speculoos ken je vast van de pasta voor op brood en van de koekjes, maar de fabrikant zag steeds vaker bakkers in de weer gaan met deze producten en bracht dus ook gemalen crumble op de markt. Scheelt weer een hoop gehamer met de deegrol op het aanrecht.
We maakten met de crumble en de Speculoospasta deze mooie dripcake. Laat die lijn plannen maar even schieten als je deze taart maakt, want er gaat roomboter én mascarpone in. Is het geen plaatje? Liefhebbers van speculaassmaak en romig gebak likken hier in elk geval de vingers bij af. En wie wil dat nou niet? Lees snel verder voor ons Lotus dripcake recept en ga lekker aan de slag!
We maakten met de crumble en de Speculoospasta deze mooie dripcake. Laat die lijn plannen maar even schieten als je deze taart maakt, want er gaat roomboter én mascarpone in. Is het geen plaatje? Liefhebbers van speculaassmaak en romig gebak likken hier in elk geval de vingers bij af. En wie wil dat nou niet? Lees snel verder voor ons Lotus dripcake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Lotus Biscoff Speculoos Gemalen Crumble 750g;
- 16 eetlepels Lotus Biscoff Speculoospasta;
- Lotus Biscoff Speculoos Sandwich Vanille 150g;
- 200 gram suikerbakkerspoeder;
- 220 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- Taartpan 15 cm;
- Bakspray;
- 2 spuitzakken;
- Spuitmond #2D;
- Paletmes;
- Schraper;
- Taartkarton 20 cm.
Overige benodigdheden:
- 200 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 125 gram mascarpone;
- 25 milliliter water;
- 175 gram ei.