Wil jij voor Sinterklaas nou goed uitpakken? Dan moet je echt deze toffe Sinterklaas taart maken! Het gebak ziet er niet alleen super leuk uit, maar is ook nog eens heerlijk gevuld met chocolade Bavaroise. Uiteraard kun je deze taart helemaal naar wens vullen. Ook kun je met de kleuren en decoratie helemaal los gaan. Lees snel verder voor het Sinterklaas taart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Taartpan PME rond Ø15 x 10cm;
- 125 gram BrandNewCake Biscuit-mix;
- 200 gram BrandNewCake Creme Chantilly (klopschuim);
- BrandNewCake Bakspray 100ml;
- BrandNewCake Kleurstof Gel Super Geel;
- 25 gram BrandNewCake Bavaroise poeder Chocolade;
- BrandNewCake Spuitmondje Open Ster #1M;
- BrandNewCake Spuitmondje Open ster #8B;
- BrandNewCake Spuitmondje Open ster #4B;
- Wilton Spuitmondje #2A;
- Wilton Spuitjesadapter groot;
- BrandNewCake musketzaad rood;
- BrandNewCake confetti goud;
- 140 gram BrandNewCake Chocex Dip 'n Drip Rood;
- 12 gram Molen de Hoop speculaaskruiden;
- PME Schraper RVS 25cm;
- Paletmes;
- Taartzaag/ cake leveller PME - 30 cm;
- 2 Spuitzakken.
Overige benodigdheden:
- 2 eieren, maat M;
- 170 milliliter water;
- 130 milliliter melk;
- Kruidnoten.