Heb jij na de Sinterklaas periode nog wat pepernoten over en weet je niet wat je er nog mee kunt maken? Maak dan eens met dit recept een kruidnoten crumble met appel en peer. Dit is een heerlijke kruimelige deeg die gebakken is in de oven met een lekker zoet laagje fruit eronder. Deze lekkernij kan je daarna ook nog eens heerlijk garneren met een bolletje ijs of licht geklopte slagroom. Door deze ingrediënten is dit dus een ideaal dessert of tussendoortje in deze tijd van het jaar. Het voordeel is dat je deze crumble ook nog eens zo op tafel hebt staan. Redenen genoeg dus het zelfs eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons kruidnoten crumble met appel en peer recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 80 gram kruidnoten Naturel;
- 2 theelepels speculaaskruiden;
- 75 gram Molen de Hoop Havermout (vlokken);
- 100 gram Molen de Hoop Rietsuiker;
- 55 gram tarwebloem;
- Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 2 appels;
- 2 peren;
- 100 gram ongezouten roomboter;
- Mespuntje zout;
- Ongeklopte slagroom;
- Ovenschaal 15 x 20 cm.