Gebruik ook eens ander fruit!
In dit recept laten we zien hoe je een crumble maakt met peer en havermout, maar je kunt ook ander fruit gebruiken. Rozijnen zijn altijd een goeie toevoeging bij een appel- of peren crumble. In de zomer kun je bijvoorbeeld heerlijke bramen, aardbeien, frambozen of blauwe bessen gebruiken. In het voorjaar is het juist weer een goed idee om de peren te vervangen door rabarber. Het is maar net wat je zelf het lekkerst vindt!
Het serveren van de peren crumble met havermout
Deze heerlijke crumble is onwijs lekker om zonder enige topping op te eten, maar een lekkere topping op de crumble geeft toch iets extra's. Serveer de crumble met een fris bolletje vanille ijs en spuit er een heerlijke toef slagroom op. Dan heb je 'm net even wat anders en je kunt het gerecht op deze manier zelfs als dessert serveren. Nog een mogelijkheid is om de heerlijke crumble in een bakje kwark te doen en zodoende als bijvoorbeeld ontbijt te nuttigen.
Bekijk ook eens onze andere crumble recepten!
Deze peren crumble is echt overheerlijk, maar het is niet de enige crumble waar wij een recept van hebben. Check bijvoorbeeld eens ons recept waarmee je zelf de welbekende appelcrumble kunt maken. Of wat dacht je van een heerlijke rood fruit crumble? Ook ons recept voor een frisse aardbeien rabarbercrumble is een echte aanrader en daarvan is het bijvoorbeeld heel erg leuk om eens in het voorjaar te maken. Al met al hebben wij omtrent crumble genoeg recepten om uit te proberen en dat is natuurlijk alleen maar fijn.
Deel jouw peren crumble met havermout met ons!
Heb jij zelf met dit recept een peren crumble met havermout gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw bakcreatie zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!