Wil je voor het sinterklaasfeest wat lekkers bakken? Maak dan met dit recept een heerlijke Sinterklaas slof. Deze slof ziet er niet alleen leuk uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. In deze slof hebben wij een laagje amandelspijs gedaan. Daarnaast hebben we de topping met een onwijs lekkere speculaas smaak gemaakt. Uiteraard kun je deze slof helemaal in een smaak maken die jij lekker vindt en decoreren zoals je wilt. Zodoende kun je er erg gemakkelijk een eigen draai aan geven. Redenen genoeg dus om dit taartje eens zelf te maken. Lees snel verder voor dit recept van een Sinterklaas slof en ga snel aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram BrandNewCake Taartbodem en koekjes-mix;
- 50 gram BrandNewCake Amandelspijs;
- 100 gram BrandNewCake Crème Chantilly;
- 1 theelepel Lotus Speculoos;
- BrandNewCake Spuitmondje Bloem #1B
- Molen de Hoop Speculaaskruiden;
- Callebaut Chocolade Decoratie Mijter Sinterklaas;
- Chocolade Euromunten & Biljetten;
- 20 gram kruidnoten;
- Callebaut Chocolade Decoratie Pieten Baretten;
- Callebaut Chocolade Decoratie Sinterklaas Bootjes;
- BrandNewCake Musketzaad Rood;
- Spuitzak;
- Sloffenring;
- Deegroller;
- Plasticfolie;
- Bakspray;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 1 ei, maat M;
- 75 gram ongezouten roomboter;
- 200 milliliter halfvolle melk.