Brownies zijn onwijs lekker, vooral als je van chocolade houdt. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende brownies te maken en er zijn dan ook diverse recepten te vinden. Helaas gaat het vaak dan wel om brownies waar gluten inzitten en dat is natuurlijk niet zo fijn als je een glutenallergie of gluten intolerantie hebt. Gelukkig hebben wij een recept voor heerlijke glutenvrije brownies voor je! Deze brownies zijn niet alleen glutenvrij, maar ook nog eens onwijs lekker en helemaal niet lastig om te maken. Ben jij ook zo benieuwd naar het recept van de Glutenvrije Brownies? Lees dan snel verder!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 120 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 190 gram fijne kristalsuiker;
- 90 gram donkere basterdsuiker;
- 1 theelepel vanille extract;
- 125 gram boekweitmeel;
- 25 gram cacaopoeder;
- 2 theelepel psylliumvezels;
- 1 theelepel bakpoeder;
- Vierkante bakvorm van circa 25 x 25 cm;
- Bakpapier;
- Optioneel: 50 g gehakte hazelnoten.
Overige benodigdheden:
- 220 gram ongezouten roomboter;
- 2 eieren;
- 1 eierdooier;
- Steelpan;
- Hittebestendige kom;
- Mes;
- Snijplank.