Brownies en cupcakes ken je vast al wel. Wij vinden deze lekkernijen zo lekker, dat we besloten om ze eens te combineren. Het resultaat zijn lekkere brownies in de vorm van een cupcake, waardoor je dus ook geen brownie meer hoeft aan te snijden om deze te kunnen uitdelen. Ideaal dus! Met een lekkere toef van chocoladecrème erop heb je dé perfecte snack voor een echte chocoladeliefhebber. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze heerlijke traktaties kunt maken? Lees dan snel verder voor ons brownie cupcakes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 200 gram kristalsuiker;
- 1 theelepel vanille extract;
- 80 gram patentbloem;
- 40 gram cacaopoeder;
- 100 gram Brand New Cake Crème Chantilly-mix;
- 170 milliliter slagroom;
- Cupcake cups;
- Cupcake bakvorm;
- Spuitzak;
- Brand New Cake Spuitmondje Bloem #2D.
Overige benodigdheden:
- 15 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 3 eieren, maat M;
- Snufje keukenzout;
- Aardbeien.