• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Rondo's met Spijsvulling recept

Je hebt vast wel eens Rondo’s gezien in de supermarkt of bij de bakker, maar heb je ze ook ooit zelf gemaakt? Met dit super lekkere recept voor Rondo's met Spijsvulling maak je gemakkelijk een mooi eindresultaat! Voor dit recept heb je geen gekke of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig, hoe fijn is dat?!

Succes met het bereiden van deze heerlijke Rondo’s.

± 1.5 uur bereidingstijd 6 personen

Je hebt vast wel eens Rondo’s gezien in de supermarkt of bij de bakker, maar heb je ze ook ooit zelf gemaakt? Met dit super lekkere recept voor Rondo's met Spijsvulling maak je gemakkelijk een mooi eindresultaat! Voor dit recept heb je geen gekke of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig, hoe fijn is dat?!

Succes met het bereiden van deze heerlijke Rondo’s.

Benodigdheden uit onze webshop:

  • 80 gram witte basterdsuiker;
  • 160 gram tarwebloem;
  • 1 tl bakpoeder; 
  • Snufje zout;
  • 100 gram amandelspijs;
  • 18-24 amandelen; 
  • Vershoudfolie;
  • Spuitzak;
  • Bakringen Ø 8 cm.

Overige benodigdheden:

  • 125 gram boter;
  • Half ei (door de spijs). 

Boodschappenlijstje

Alle benodigdheden voor dit recept. Een artikel niet nodig? Vul dan 0 in.
Molen de Hoop Basterdsuiker Wit 750gr
€ 3,99
+
BrandNewCake Wegwerp Spuitzak 40cm Groen 20 stuks
€ 3,99

Ontvang een e-mail zodra dit product weer leverbaar is.

Tijdelijk niet leverbaar
Vershoudfolie 30cm x 300m**
Normale prijs € 11,79 Speciale prijs € 9,99
+
Molen de Hoop Tarwebloem 1kg
Normale prijs € 3,08 Speciale prijs € 2,59
+
BrandNewCake Bakpoeder 100gr.
€ 2,79
+
Keukenzout 1kg
€ 1,09
+
BrandNewCake Amandelspijs 500 gram
€ 5,49
+
Molen de Hoop Halve Amandelen 150g
€ 4,99
+
Cakering met Kraalrand Ø 80x25mm
€ 3,59
+

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Voeg in een kom de basterdsuiker, de boter, de bloem, de bakpoeder en het zout samen.
  3. Kneed de bovenstaande ingrediënten tot een mooi deeg.
  4. Verpak het deeg in keukenfolie.
  5. Leg het verpakte deeg voor ongeveer een uur in de koelkast.
  6. Ondertussen voeg je de helft van het ei toe aan de amandelspijs.
  7. Kneed de amandelspijs met het ei tot een egale massa.
    Tip! Gebruik jij liever een mixer? Geen probleem, dit kan ook prima!
  8. Kneed (of mix) net zo lang tot het een mooie massa is geworden.
  9. Haal het deeg uit de koelkast en rol het met wat bloem uit over je werkblad tot een dikte van ongeveer 5 millimeter.
  10. Snijd ringen uit het uitgerolde deeg.
  11. Leg in elke bakring de deegringen.
  12. Pak de spuitzak en vul deze met het beslag.
    Tip! Het beslag moet straks via de spuitzak in de Rondo's gespoten worden. Voeg wat water toe wanneer het nog te dik is.
  13. Spuit in elke bakring een rondje in het midden van de ring met de spijsvulling.
    Belangrijk! Zorg ervoor dat er bij elke ring een rand van ongeveer een centimeter overblijft.
  14. Leg het tweede plakje deeg op de vulling in de bakring en druk de randjes zacht aan.
  15. Garneer de Rondo's met amandelen.
  16. Bak de Rondo's in ongeveer 20 minuten gaar.
Heb je dit recept klaargemaakt? We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Handige informatie

Deel jouw Rondo's met Spijsvulling met ons!

Heb jij ook dit recept voor Rondo's met Spijsvulling uitgeprobeerd? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw eindresultaat. Maak er een foto van en deel deze op jouw Instagram-account. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw X niet alleen zien maar ook delen op onze eigen Instagram. En dat vinden wij ontzettend leuk om te doen!

Flag of Germany